Δημιουργούμε επενδύσεις & επίπεδα μισθών που εξασφαλίζουν ποιοτική ζωή υψηλών προδιαγραφών για όλους τους Έλληνες!

ΜΕΤΑ

Ποιοι Είμαστε

Είμαστε η ελπίδα που ξαναγεννιέται, και όλοι μαζί κάνουμε το αδύνατο δυνατό! Όλοι οι Έλληνες και Ελληνίδες ‘’ΕΝΩΜΕΝΟΙ και ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ’’ έτοιμοι να αναλάβουμε το μέλλον της χώρας μας, και να περάσουμε την Ελλάδα σε άλλη ΔΙΑΣΤΑΣΗ!

Αποστολή μας και όραμά μας να ενώσουμε τους Έλληνες, και να μεταμορφώσουμε την Ελλάδα σε χώρα υψηλού κύρους και προδιαγραφών.

Εκεί που οι άλλοι έβλεπαν αδιέξοδα, εμείς βρήκαμε τη λύση και επενδύουμε στο μέλλον! Θέλουμε τους νέους να οραματίζονται και να  δημιουργούν, τους γονείς να νιώθουν ασφαλείς για τα παιδιά τους και τους μεγαλύτερους να ζουν με αξιοπρέπεια.

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε.

Μαζί κάνουμε το αδύνατο δυνατό!

Τι είναι το Πολιτικό Κόμμα ‘’ΜΕΤΑ’’

Ελλάδα και Ευρώπη χρειάζονται μία καθαρή και δυναμική φωνή, που θα μεταμορφώσει και θα μετασχηματίσει την κοινωνία. Το ‘’ΜΕΤΑ’’ είναι μία μαζική κινητοποίηση που δεν έχει προηγούμενο! Μία άλλη Διάσταση της Πολιτικής!

Το ‘’ΜΕΤΑ’’ θα εξελιχθεί πανελλαδικά με στόχο τον μετασχηματισμό και την υλοποίηση ενός καινοτόμου πολιτικού, οικονομικού και κοινωνικού προγράμματος.

Το πολιτικό κόμμα ‘’ΜΕΤΑ’’ οφείλει να υπηρετεί τη δημοκρατία και η οργάνωση και η δράση του ‘ΜΕΤΑ’’ θα εξυπηρετεί την ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος.

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε.

Campaign is power

0

Φίλοι & Εθελοντές

0

Επίσημα Εγγεγραμμένοι

0

Μας Είδαν στα Κοινωνικά Δίκτυα

0

Στόχος Ψήφων

ΜΕΤΑ

Βασικές Αρχές

ΜΕΤΑ

Το Δικό μας ΜΕΛΛΟΝ!

donate

Οι βασικές αρχές μας είναι η αξιοπρέπεια, η δικαιοσύνη, η ενιαία συμμετοχή, η δημιουργία, η αποτελεσματικότητα, η ασφάλεια των Ελλήνων Πολιτών και της περιουσίας τους!
Καλούμε όλους τους Έλληνες και όσους ζουν και εργάζονται στη χώρα μας να συμπορευθούν μαζί μας, για να μεταμορφώσουμε την Ελλάδα σε έναν παράδεισο για όλους μας. Μπορούμε να γίνουμε ένας ισχυρός και κυρίαρχος πολιτικός φορέας και να δημιουργήσουμε το μέλλον που μας αξίζει. 

mission & vision

Οι Αξίες του Κόμματος

Το πρόγραμμα του κόμματος στοχεύει στην Οικονομική και Κοινωνική Ανασυγκρότηση της Ελλάδας, μετατρέποντας τη χώρα σε παράδεισο δημιουργίας και ζωής.  

Εξασφαλίζουμε την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών, των οικογενειών τους και της περιουσία τους.

Μεταμορφώνουμε – Μετασχηματίζουμε – Δημιουργούμε όλοι ΜΑΖΙ!