Edit Content

Ψηφίζουμε ΜΕΤΑ

Ελλάδα και Ευρώπη χρειάζονται μια καθαρή και δυναμική φωνή, που θα μεταμορφώσει και θα μετασχηματίσει την κοινωνία σε άλλη διάσταση. 

Μαζική κινητοποίηση πολιτών που δεν έχει προηγούμενο!

Στοιχεία Επικοινωνίας

 ΜΕΤΑ | Θ. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Δείτε ποιο είναι το νέο κόμμα που έφτιαξε Αιγιώτης για τις Ευρωεκλογές!

META, το νέο πολιτικό κόμμα με ΕΔΡΑ το ΑΙΓΙΟ(Πλατεία Αγίας Λαύρας) ‘’εκεί που η Ελπίδα ξαναγεννιέται’’,  ενώ θα ασκεί τη δραστηριότητά του σε όλη την επικράτεια.

Ιδρυτής και Πρόεδρος του ΜΕΤΑ, Δρ. Θεόδωρος Ε. Θεοδωρόπουλος.

Ένας Αιγιώτης γέννημα θρέμμα, ένας άνθρωπος που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην περιοχή της Αιγιάλειας και που ακόμα και σήμερα δεν έχει εγκαταλείψει αφού παραμένει τακτικός επισκέπτης διατηρώντας άρρηκτους δεσμούς με συμπολίτες. Μάλιστα οι επισκέψεις του, αυτές τις μέρες είναι ακόμα πιο συχνές εν όψει της επίσημης παρουσίασης του κόμματός του, που ο ίδιος επέλεξε να την κάνει από την γενέτειρά του, από το Αίγιο!!

Ελλάδα και Ευρώπη χρειάζονται μία καθαρή και δυναμική φωνή, που θα μεταμορφώσει και θα μετασχηματίσει την κοινωνία. Το ‘’ΜΕΤΑ’’ είναι μία μαζική κινητοποίηση που δεν έχει προηγούμενο! Μία άλλη Διάσταση της Πολιτικής!

Το ‘’ΜΕΤΑ’’ θα εξελιχθεί πανελλαδικά με στόχο τον μετασχηματισμό και την υλοποίηση ενός καινοτόμου πολιτικού, οικονομικού και κοινωνικού προγράμματος.

Μεταμορφώνουμε την Ελλάδα σε χώρα υψηλού κύρους, δημιουργούμε επενδύσεις & επίπεδα μισθών που εξασφαλίζουν ποιοτική ζωή υψηλών προδιαγραφών για όλους τους Έλληνες. Κάνουμε τους νέους να οραματίζονται και να  δημιουργούν, τους γονείς να νιώθουν ασφαλείς για τα παιδιά τους, και τους μεγαλύτερους να ζουν με αξιοπρέπεια και ικανοποίηση γι’ αυτά που έχουν προσφέρει στη ζωή τους!

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε! Καλώς ήλθατε στο ΜΕΤΑ https://meta2024.gr/

Ομιλία στο Αίγιο.

Την Τετάρτη, 3 Απριλίου και ώρα 7:30μμ, μιλάει στο Αίγιο, αίθουσα ‘’Αλέκος Μέγαρης’’,  ο  Ιδρυτής και Πρόεδρος του ΜΕΤΑ, Δρ. Θεόδωρος Ε. Θεοδωρόπουλος.

Ένας αναγνωρισμένου κύρους τεχνοκράτης στον κλάδο της ενέργειας, της οικονομίας και των διεθνών επενδύσεων, συμπολίτης, γεννηθείς στα Μελίσσια Αιγίου.

Το έργο του έχει αναγνωριστεί διεθνώς, με μια μακρά και επιτυχημένη καριέρα στο χώρο της παγκόσμια ενέργειας. Έχει διαχειριστεί επιχειρηματικά, συμβουλευτικά και ως υψηλόβαθμο στέλεχος, σύνθετα θέματα διαχείρισης ενεργειακών πηγών, επενδύσεις σε υποδομές φυσικού αερίου και ηλεκτρισμού,  ανανεώσιμων πηγών και σύγχρονων μεθόδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας χωρίς περιβαλλοντικές επιδράσεις, ενεργειακής ασφαλείας, επάρκειας εφοδιασμού και διαχείρισης, ενέργειας για άμεση παραγωγική και οικονομική ανάπτυξη.

Το επαγγελματικό του έργο, η συγγραφική του ικανότητα, και η προσφορά του στον κλάδο της ενέργειας έχουν αναγνωριστεί από παγκόσμιες εταιρίες και οργανισμούς υψηλού κύρους, όπως για παράδειγμα ο ΟΠΕΚ (OPEC, Οργανισμός Εξαγωγών Πετρελαιοπαραγωγών Χωρών). Επίσης, ο Δρ. Θεόδωρος Ε. Θεοδωρόπουλος ήταν αυτός που προέβλεψε την τελευταία μεγάλη ενεργειακή κρίση στην Ευρώπη (αρχές 2022), αμέσως μετά τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στις διασυνοριακές σχέσεις φυσικού αερίου τον χειμώνα του 2018/19. Τα βιβλία του σήμερα κυκλοφορούν ανά τον κόσμο σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή, ενώ ταυτόχρονα διδάσκονται σε αρκετά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και Πανεπιστήμια κύρους.

Θεωρείται ένας από τους πιο έμπειρους γνώστες της παγκόσμιας ενεργειακής βιομηχανίας, με τεράστια επιρροή στην ανάπτυξη ενεργειακών υποδομών. Επιπλέον, οραματίστηκε το σχέδιο ανάπτυξης της ενεργειακής βιομηχανίας με βάση την Ελλάδα ως ενεργειακό κόμβο για την Ευρώπη, δίνοντας έμφαση στις υποδομές υγροποιημένου φυσικού αερίου, κυρίως λόγω της θέσης της χώρας, και της προσβασιμότητά της από την παγκόσμια ναυτιλία. Σκοπός του ήταν και παραμένει, η ενεργειακή απεξάρτηση της χώρας, με βάση την ενεργειακή της διασύνδεση με την Νοτιοανατολική και Κεντρική Ευρώπη, μειώνοντας σημαντικότατα το κόστος για τους Έλληνες, κάνοντας την χώρα παραγωγική και οικονομικά πανίσχυρη.

Ο Δρ. Θεόδωρος Ε. Θεοδωρόπουλος έχει λάβει πολλαπλά Ανώτατα Βραβεία Κύρους για τη συμβολή του στα εκπαιδευτικά προγράμματα και ανθρωπιστικής βοήθειας στην Αφρική, με έμφαση και άμεση προτεραιότητα στην εκπαίδευση, την ασφάλεια, στο θεσμό της οικογένειας, στην προστασία των παιδιών, στην σωματική και ψυχική υγεία. Επίσης, έχει λάβει δύο φορές το ανώτατο αξίωμα αναγνώρισης από την ενεργειακή βιομηχανία πετρελαίου, τον Εξοχότατο Γενικό Γραμματέα του ΟΠΕΚ (2014 και 2022).

Ο Δρ. Θεοδωρόπουλος είναι κάτοχος, Διδακτορικού Διπλώματος, και Μεταπτυχιακού Τίτλου στην Διοίκηση Επιχειρήσεων, την Οικονομική Ανάπτυξη, και τις Διεθνείς Επενδύσεις. Μιλάει Αγγλικά, Γερμανικά και Αραβικά. Είναι παντρεμένος με την Φαΐθ Μοραά και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

Πηγή: https://www.aigiovoice.gr/

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *